En pallstaplare underlättar ert arbete

En pallstaplare är en slags maskin som gör att ni kan hantera era pallar samt stapla dem på ett effektivt och säkert sätt. Om ni är ute efter en effektiv pallstaplare så finns det att hitta hos InterSystem. Deras pallstaplare ITPS 80 har ett stativ i stål, samt att konstruktionen i sig är i bockad och svetsad stålplåt. Den använder sig av ett lyftdon som är motordrivet. Denna går även att kombinera med deras rullbana för att kunna transportera pallarna. Det som detta företag har, det är produkter inom palletering. De är ledande leverantörer av helhetslösningar inom just detta.

Stapla era pallar på smidigt sätt

Om ni vill effektivisera er hantering av pallar, så är det smart att satsa på en pallstaplare. Hos InterSystem hittar ni flera bra produkter som:

  • Transportörer lättgods
  • Transportörer pallhantering
  • Sortering
  • SRS-utrustning

Det finns bland annat flera olika varianter av rullbanor, sorteringsband, pallstaplare, uppstaplare och nedstaplare.

Kanske ni ofta hanterar pallar på ert arbete? Då är det smart att kunna stapla dem på ett enkelt sätt. Genom att kombinera en pallstapare med en rullbana, så kan ni göra det ännu mer effektivt.

Bra palletering

Det kan vara smart att satsa på att ha olika sorters produkter inom palletering. Det är vad ni kan hitta hos InterSystem. Hos dem finns det olika sorters transportörer, rullbanor och annat. Detta företags lösningar tar upp liten plats och är mycket yteffektiva. Hos detta företag finns det en hel del inom lastning, palletering, packning och mycket mer. Ni kan med fördel besöka deras hemsida för att läsa mer om alla deras olika produkter.